het dagboek van zelie

alles wat ik op wil schrijven

schipper mag ik overvaren

we waren schipper mag ik overvaren aan het spelen en ze zeiden: blauw mag niet over. en ik had blauw in mijn slippers en ze tikten mij niet.

ze hadden gezegd dat het kruiwagentje was zonder lachen en ik had niet gelacht en ik was wel kruiwagentje aan het doen en ze tikten mij wel! ik vond dat niet leuk, en ik zei: even pauze. en dan hebben we gestopt met dat spelletje.

Vorige

henk

Volgende

liedje

  1. lut

    leuk dat je nog de liedjes leert die wij ook zongen en speelden !!!!!geniet verder van je kindertijd lieve zelie…..van je mama en papa,broers en kleine zusje!!!!!!wel grappig je filmpje!!!!!!gaan we op onze web ook proberen doen ……..!!!!!maar als fotofanaten vinden we al jullie foto ’s heel mooi

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén