het dagboek van zelie

alles wat ik op wil schrijven

water

we waren bij mamie en louis en jan maakten mij wakker. louis was uit bed gekomen en jan was wakker en in zijn bed. ik dacht eerst dat het een droom was maar als ik dat de tweede hoorde kwam ik uit mijn bed en zei tegen louis en jan waarom maken jullie zoveel lawaai.

jan maakte mij ook wakker zei louis. dan moet ge niet uit uw bed komen en moet ge zeggen tegen jan: liggen en slapen zei ik dan.

dan ben ik opgestaan en heb ik de deur opengedaan en mama stond voor haar kamer. we zijn dan naar beneden gegaan om te eten en daarna ben ik eerst naar boven gegaan en heb ik mijn kleren uit de valies gehaald en ben ik naar de badkamer gegaan. dan kwam mama en die zei dat ik in de andere badkamer mijn kleren moest aandoen omdat mamie nog aan het slapen was.

dan zijn we nog een keer naar beneden gegaan en hebben we een beetje gespeeld. in de namiddag hebben we met water in het zwembadje gespeeld.

in de middag hebben we barbeque gegeten. dat was hetzelfde als bij het feestje.

Vorige

anna haar feestje

Volgende

de laatste keer kangoeroeklas

19 Reacties

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén