het dagboek van zelie

alles wat ik op wil schrijven

dit weekend

ik heb dit weekend op zaterdag eerst naar turnen gegaan en dan ben ik naar de kadeefeesten geweest. en we hebben daar op een springkasteel gezeten en we hebben ook een ijsje gegeten.

en op zondag zijn we eerste naar de markt geweest en dan zijn we naar de receptie geweest dicht in onze buurt (aan het einde van onze straat). en dan heb ik in de namiddag naar jules zijn feestje geweest en ik heb daar met de puzzel gespeeld en getekend en ik heb er hagelslagtaart gegeten.

Vorige

stem

Volgende

niets speciaals

35 Reacties

  1. best online online canadian

    645a actu online sant

  2. pfizer online price in chennai

    0da9 online for best

  3. illinois chicago online

    0da9 onlineing online online problems

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén