het dagboek van zelie

alles wat ik op wil schrijven

over de dinosauriërs: de dood der dinosaurus

we hebben naar een film gekeken en dat was de zesde aflevering van de dinosauriërs, en op het einde van de aflevering waren er zo allemaal apen. dat waren mensen, maar mensen van vroeger. en ik zei tegen meester: “meester! dat zijn mensen!”

en dan zei meester: “ik herken die niet, het zijn gelijk apen”. ik zei: “omdat mensen zoveel haar hadden vroeger!”

en weet je hoe die dinosauriërs doodgegaan zijn? die zijn doodgegaan door dat er iets onder de grond zat en al die dinosauriërs waren doodgegaan, behalve één, en die was omgevallen en hij kon niet meer rechtstaan omdat hij zo zwaar was: die was wel tien tonnen zwaar!

en daardoor zijn bijna alle dinosauriërs doodgegaan, want sommige zijn ook veranderd in andere dieren.

Vorige

over deze dag

Volgende

de receptie van gisteren

30 Reacties

  1. You must participate in a contest for probably the greatest blogs on the web. I will advocate this web site!

  2. johntoone, dl48school,
    [url=http://www.petersplinterfh.com/]petersplinterfh[/url]

  3. Owen said: “Cleveland need game.”Indeed, they rested for too long.In green, and the wizards to after the tiebreak, the beginning of the knight’s eastern conference finals first time has pushed the next Wednesday.
    kyrie 4

  4. For Jordan and gregg popovich comments James never hit back, but just yesterday in the knight’s basketball stadium set aside a James training video, far look like illusions emerged both Owen, a carefully look just know is James
    kyrie 4

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén