het dagboek van zelie

alles wat ik op wil schrijven

ik begin weer te schrijven: gisteren

ik heb gisteren eerst naar mama haar werk gegaan en we hebben dan naar het restaurant geweest en ik heb daar spaghetti gegeten. en we hebben naar papa zijn werk gegaan en daar hebben een chocolaatje gekregen van een mevrouw die bij papa ook langsgekomen is.

en we hebben dan naar boudewijn seapark gegaan en wehebben naar de dolfijnenshow gekeken. en dan zijn we op het reuzenrad gegaan, en we hebben dan ook op het bootje gegaan, en dan zijn we verder gegaan en dan heb ik op de dolfijnen gezeten.

en het begon met regenen en ik deed mijn kap aan, en dan stopte het met regenen maar toen we gingen zitten in de molen was het gedaan!

en dan zijn we naar huis gegaan: eten en slapen.

Vorige

verder van het kamp

Volgende

op schoolreis met ter leie

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén