het dagboek van zelie

alles wat ik op wil schrijven

Mijn kabouter (en van andere)

Ik heb vandaag een kaboutertje meegekregen, en dat bedoelt dat ik heel flink geweest ben. Een kaboutertje is voor één dag flink te zijn, en morgen gaat juffrouw het eerste flinkerdje uitdelen.

En juffrouw heeft “kabouter” in het Spaans gezegd, maar mijn papa weet niet meer wat het is, en ik ook niet.

Kijk, hier zijn er foto’s van mijn kabouter:

De kabouter van Zelie De kabouter van Zelie De kabouter van Zelie

Ik heb die kabouter verdiend omdat ik op een vraag kon antwoorden en juffrouw zei dat het heel goed was. Ze vroeg “hoeveel maanden zijn er in een jaar?” En ik stak mijn vinger op en ik zei “ik ik ik ik ik !” En ik zei “twaalf maanden”, en ze zei dat “als je op mijn tweede vraag kunt antwoorden, dan mag je een kabouter gaan halen”, en dan vraagde ze zo “de hoeveelste maand zijn we nu, en dan zei ik “de negenste maand”.

En dan mocht ik een kaboutertje gaan halen. Juffrouw heeft er zo een doos van, en ze heeft ook Sneeuwwitje maar die heb ik niet gepakt. Ik houd niet zo van knuffels.

Maar als ik iets krijg voor mijn verjaardag, van prinsessen, dan ben ik er wel blij mee. Als het iets nuttigs is. Of een film. Maar niet beertjes van prinsessen, want dat vind ik niet zo leuk.

Vorige

school!

Volgende

Winx (over Bloom)

11 Reacties

 1. Major thankies for the article.Really looking forward to read more. Fantastic.
  cartier armband preis Fälschung

 2. Possibly the highest well known and earth well known materials in opposition to Fashion Micro is its Laptop cillin line of anti virus plans.ScannersA scanner is that often an all in one tool that converts going to be the or even a having to do with a barcode into electrical pulses There are about four basic methods relating to doing this: contact rods active non contact (AKA laser scanners), and passive non contact,all of these would likely be required be the case cameras or linear CCDs (charge joint units). A laser beam beyond just the ach and every thin and this allows the scanner for additional details on study barcodes at longer term distances. At the time this intruder assaults your Computer system’s livelihood, there are countless methods that on your own can acquire in direction of generate confident it doesn’t do any even further injury. We are also giving services regarding the repair of roller shutters.
  Wholesale NFL Jerseys Free Shipping http://www.cheapoutletjerseys.us.com/

 3. Me sorprende muchisimo que ‘Loving Anabelle’ no esté en esta lista…
  montre cartier pasha homme copie http://www.luxury-watch.org/fr/

 4. Loved reading that she grew up in a home with just a tabletop oven, and yet still became a famous baker.
  cartier replica anello uomo http://www.braceletluxe.fr/it/tag/replica-anello-cartier

 5. Starterpaket preisvergleich, bestellen kaufen und frankreich rezeptfrei, au?er in apotheke kaufen, rezeptfrei gunstig kaufen. Apotheken auch tabletten asthma, wo kann ich kaufen schweiz und online bestellen ohne rezept auf rechnung trotz preis wesel.
  stephen curry shoes http://www.curryshoes.us

 6. hello i love your words!

 7. hello i love your words!

 8. hello i love your words!

 9. They are all the same sales company based in Marbella Spain. They are now called red rock entertainment.
  rolex submariner womens http://www.brandmovement.net/tag/rolex-submariner-replica

 10. Zalando quarterly earnings exceed 1 billion euros for basketball shoe retailers KICKZ
  curry 4 http://www.curry-4.com

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén