het dagboek van zelie

alles wat ik op wil schrijven

Nieuw meisje zegt

Er kwam gisteren een nieuw meisje in de klas, en die vertelde wat ze op haar vroegere school allemaal deed. Ze had daar geen huiswerk, en het was daar niet zo hard werken. Ze deden allemaal knutseloefeningen en verven, en dan leerden ze allemaal over andere dingen: niet zoveel rekenen en lezen.

En dan zei ze dat ze naar onze school gekomen was omdat haar tandarts dat zei, en die zei dat het een heel goeie school was, omdat hij daar zelf ook nog gegaan was.

Maar ze wou ook weg van haar school omdat er daar geen toezicht op de speelplaats was, en dan pestten ze haar en dan was er soms ruzie en dat vond ze niet leuk. En ze vond het ook niet zo leuk omdat er daar niet zoveel rekenen was.

Vorige

Woordjes die mij gelukkig maken

Volgende

verjaardag jan

  1. Henri

    Het is heel leuk dat je een nieuwe leerling heb.Je moet eens kennis maken.

  2. Ramon

    Dan zou die school wel eens een steinerschool kunnen geweest zijn?

  3. I would like to use every topic from this website. In these topics I have found so many methods and they are making lot of services. Everything I have read from these blogs, and thanks for updating those services.

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén