het dagboek van zelie

alles wat ik op wil schrijven

voor papa

hé,hallo lezertjes

’t Is lang geleden! Papa is in Miami. Dit is voor hem!
Op school heb ik taal gedaan en ook gerekend. Moeilijk hoor(phffffffffffff).

En ik heb iets nieuws geleerd, iets anders met een rekker! En nu schrijf ik.

Daaaaaaaaaaaaaaaaag

Vorige

Alfabet

Volgende

Film

 1. Ik vraag mij af wat je met die rekker kan doen!

  Hij zal blij zijn om dit te lezen 🙂

 2. Hey Zelie!

  Het is hier in Miami zes uur vroeger dan bij jullie thuis. Dus als jullie wakker zijn om 7u, dan is het bij mij hier 1u ’s nachts. En als ik jullie bel, dan is het rond de middag voor mij en bijna slapenstijd voor jullie!

  We hebben vandaag aan Miami Beach (dat is “Miami Strand” in het Engels) een hele wijk met allemaal Art Deco-huizen gezien (zoek maar eens op “art deco” om te zien hoe dat er uitziet), en dan zijn we op het strand gaan liggen.

  Gisteren was het hier maar bewolkt, maar vandaag was het warm (zeker meer dan dertig graden), en heel zonnig: ik ben helemaal verbrand op mijn hoofd, en ook wel op mijn rechterhand — van mijn fototoestel heel de tijd vast te houden.

  We hebben vandaag ook nog manatees gezien, en een orca die met drie kleine dolfijnen allemaal truuks deed, en krokodillen, en zeeschildpadden!!

 3. papa,

  ik heb de foto’ s gezien!

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén