het dagboek van zelie

alles wat ik op wil schrijven

Categorie: verhaal

Winx (over Bloom)

Bloom is een ├ęchte prinses. En de andere vriendjes van Bloom niet, maar Daphne, de zus van Bloom, die heeft haar net kunnen redden als ze baby was. Die heeft haar naar de fee├źnaarde gestuurd en die heeft dat net kunnen doen voor de voorouders van de heksen die er nu waren in de wereld van Winx

Die heksen die hadden dan allemaal krachten, zoals bliksem en ijs en allemaal andere dingen. En Daphne die was daardoor doodgegaan, en dan was er heel veel gevaar van die heksen, en dan hebben ze terug naar de wereld gegaan waar Bloom was geboren, en ze hebben dat kasteel teruggevonden en dat was vol met ijs bevroren.

En dan hebben ze Bloom’s kroon daarin gezet, en die kroon die was in de schatkamer van het kasteel. En dan hebben ze teruggegaan en dan waren ze naar de grote prinsen gegaan en dan moesten we stoppen met naar TV kijken.

Ik vind dat niet leuk dat Winx gedaan is, want dit weekend was het weekend van Winx, en nu is het niet meer.

een sprookje

er was eens een klein babytje dat geboren werd bij een koningin. en dan op een dag kwam er een heks en die nam dat kindje mee naar een huisje waardat er een boer en een boerin woonden.

die boerin vond dat kindje net buiten het huis zij deed het kroontje ervan en dan ging het zo dat dat kroontje in de boomstam ging en dan moest dat prinsesje vegen en alles doen.

en hoe kon je nu weten dat dat prinses was? ze had gans haar kleren vuil en haar haar was niet mooi!

maar op een dag had de prinses bloed aan haar arm en dan gaf die boer haar het kroontje terug. en dan ging iedereen dood, behalve dat kindje.

en het sprookje is gedaan!

(dat was een optreden van het poppentheater op de gentse feesten)

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén